Partyverhuur Ermelo | Catering
13640
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13640,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 
Een compleet verzorgd feest voor uw catering?
Wij verbinden uw graag aan onze partners!

ONZE CATERING

Om uw feest helemaal compleet te maken is goede catering natuurlijk onmisbaar. Ook voor uw catering neemt Partyverhuur Ermelo u alle zorgen uit handen. Wij regelen alles voor u, zodat u tijd heeft voor uw gasten en een onbezorgd feest kan beleven.

De mogelijkheden

Partyverhuur Ermelo werkt voor de catering met een aantal vaste partners in de regio. Zo krijgt u ook wat betreft de catering de kwaliteit die u van ons gewend bent. Om u geheel te ontzorgen leveren wij niet alleen de maaltijd, bijvoorbeeld een overheerlijke barbecue, of de drank (onder de 18 jaar leveren wij geen alcohol). Ook is het mogelijk om via Partyverhuur Ermelo ervaren horeca-personeel in te huren Zij zorgen ervoor dat uw gasten niets tekort komen. En zelfs voor een hoogstaand ontwerp voor de uitnodigingen van uw feest of het regelen van een fotograaf voor een mooie herinnering aan uw feest draaien wij onze hand niet voor om. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Onze partners

HÉT ADRES VOOR EEN COMPLEET FEEST!

Partyverhuur Ermelo is al jarenlang uw partner als het gaat om de verhuur van partytenten, meubilair, glaswerk, servies en apparatuur. Maar wist u dat wij ook een aantal partner hebben voor uw catering? Benieuwd naar onze partners? Kijk dan snel!

Alles geregeld met Partyverhuur Ermelo