Partyverhuur Ermelo | Het adres voor de verhuur van partytenten, tenten, alutenten glaswerk, bestek & apparatuur
partytent, verhuur, ermelo, feest, buiten, meubilair, barbecue, catering, glaswerk, servies, harderwijk, nunspeet, elspeet, putten, zeewolde, hierden,nijkerk,uddel,allutent, pagodetent, nltenten, nl-tenten, aluhal, alutent,
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 
Een compleet verzorgd feest inclusief catering? Stuur ons een mailtje!

ALU TENTEN

Voor de grotere, langdurige evenementen zijn onze alu tenten perfect. Door de sterke constructie en duurzame materialen zijn alu tenten ideaal voor meerdaagse evenementen. Zo worden onze alu tenten vaak gebruikt voor meerdaagse beurzen op locatie.

Let op: Er kunnen eventuele leveringskosten berekend worden. Foto’s kunnen afwijken.

De mogelijkheden

De alu tenten van Partyverhuur Ermelo hebben een breedte vanaf 2,5 meter breed en kunnen tot 25 meter breedte geleverd worden. Per 5 meter zijn onze al tenten te verlengen met een maximum lengte van 100 meter. De hoogte van de wanden is +/- 2.30 meter . Onze al tenten worden geleverd in wit of doorzichtig materiaal voor zowel dak als wanden, daarnaast kunnen de tenten worden voorzien van harde wanden en deuren. Deze tenten beschermen tegen UV en voldoen uiteraard aan de Europese veiligheidsnormen.

Alutent

• Geschikt vanaf +/- 50 personen
• Geschikt voor 4 of 5 statafels (bij 5×8 meter)
• Inclusief bezorging op- en afbouw
• Tentvloer ook mogelijk
• Alutent wordt compleet met zijwanden geleverd; meerdere alutenten worden gekoppeld

HÉT ADRES VOOR EEN COMPLEET FEEST!

Partyverhuur Ermelo is al jarenlang uw partner als het gaat om de verhuur van partytenten, meubilair, glaswerk, servies en apparatuur. Maar wist u dat wij ook een aantal partner’s hebben voor uw catering? Benieuwd naar onze partners? Kijk dan snel!

Alles geregeld met Partyverhuur Ermelo