Partyverhuur Ermelo | Tenten
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 
Een compleet verzorgd feest inclusief catering? Stuur ons een mailtje!

ALLE TENTEN VOOR EEN ONVERGETELIJK FEEST!

Partyverhuur Ermelo is het adres voor Midden-Nederland als het gaat om de verhuur van partytenten, meubilair, glaswerk & servies, podia, apparatuur en nog veel meer! Onze partytenten zijn dé oplossing voor uw tuin-, bedrijfs- of familiefeest. Ook voor grote evenementen zijn wij het juiste adres!

Onze partytenten

Omdat het weer in Nederland niet altijd even betrouwbaar is om ongestoord een feest buiten te organiseren, is een goede partytent natuurlijk onmisbaar. Van kleine partytenten voor in de achtertuin of grote tenten voor op evenemententerreinen, Partyverhuur Ermelo heeft alles in huis!

Onze pagodetenten

Pagodetenten zijn dé stijlvolle tenten voor chiquere feesten en evenementen. Onze pagodetenten zijn met hun vierkante vorm en puntig dak een prachtig verschijning. En uiteraard kunnen ze compleet met tentvloer worden geleverd. De pagodetenten van Partyverhuur Ermelo zijn te huur in 5×5 meter en 6×6 meter.

Onze Alu tenten

De alu tenten van Partyverhuur Ermelo hebben een standaard breedte van 8 meter breed en kunnen per 5 meter diepte geleverd worden. Per 5 meter zijn onze al tenten te verlengen met een maximum lengte van 30 meter. De hoogte van de wanden is +/- 2.30 meter . Onze al tenten worden geleverd in wit of doorzichtig materiaal voor zowel dak als wanden. Deze tenten beschermen tegen UV en en voldoende uiteraard aan de Europese veiligheidsnormen.

HÉT ADRES VOOR EEN COMPLEET FEEST!

Partyverhuur Ermelo is al jarenlang uw partner als het gaat om de verhuur van partytenten, meubilair, glaswerk, servies en apparatuur. Maar wist u dat wij ook een aantal partner hebben voor uw catering? Benieuwd naar onze partners? Kijk dan snel!

Alles geregeld met Partyverhuur Ermelo