Partyverhuur Ermelo | Pagodetenten
13859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13859,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 
Een compleet verzorgd feest inclusief catering? Stuur ons een mailtje!

PAGODETENTEN

Geen enkel evenement is hetzelfde, dus is ook geen enkele entourage hetzelfde. Voor de stijlvolle en chiquere feesten en evenementen zijn onze pagodetenten een flexibele en eveneens stijlvolle oplossing. Onze pagodetenten zijn met hun vierkante vorm en sprookjesachtige puntige dak een prachtig verschijning op uw evenemententerrein.

Let op: Er kunnen eventuele leveringskosten berekend worden. Foto’s kunnen afwijken.

De mogelijkheden

Partyverhuur Ermelo heeft pagodetenten in haar assortiment van 5×5 meter. Door de compacte vierkante vorm hoeft u geen lang gestrekte ruimte ter beschikking te hebben. In onze 5×5 pagodetent kunt u zo’n 35 tot 40 personen kwijt en passen er wel 4 à 5 statafels in. Ook is het ook mogelijk meerdere pagodetenten te koppelen d.m.v. een regengoot. Tevens zijn de pagodetenten ter combineren met onze party- en alu tenten.

Pagodetent 5×5 meter

• Geschikt voor +/- 35 personen
• Geschikt voor 4 of 5 statafels
• Inclusief bezorging op- en afbouw
• Partytent wordt compleet met zijwanden geleverd; bij meerdere partytenten wordt ook een regengoot geleverd

HÉT ADRES VOOR EEN COMPLEET FEEST!

Partyverhuur Ermelo is al jarenlang uw partner als het gaat om de verhuur van partytenten, meubilair, glaswerk, servies en apparatuur. Maar wist u dat wij ook een aantal partner hebben voor uw catering? Benieuwd naar onze partners? Kijk dan snel!

Alles geregeld met Partyverhuur Ermelo