Partyverhuur Ermelo | Glas & Servies
13760
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13760,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 
Een compleet verzorgd feest inclusief catering? Stuur ons een mailtje!

AL HET GLASWERK & SERVIES VOOR UW FEEST

Een bruiloft, familie- of buurtfeest, verjaardag, evenement of bedrijfsfeest tot in de puntjes regelen? Daar draait Partyverhuur Ermelo haar niet voor om. Naast onze tenten en apparatuur bieden wij u een ruim assortiment aan glaswerk en servies. Zo zorgen wij ervoor dat u nergens aan hoeft te denken, behalve uw feest natuurlijk!

Ons glaswerk

Partyverhuur Ermelo biedt u een ruim assortiment aan glaswerk. Of u gezellig met uw collega’s een biertje of wijntje wilt drinken of op een bruiloftsfeest proosten op de liefde met uw gasten. Voor iedere gelegenheid hebben wij het geschikte glaswerk.

Ons servies & bestek

Naast een leuke borrel kan goed eten natuurlijk niet ontbreken op uw feest. Ook voor de maaltijd zijn wij ruim voorzien in borden, kop en schotels, bestek en nog veel meer. En ook wanneer u zich geen zorgen wilt maken over uw maaltijd, dan regelt Partyverhuur Ermelo ook een catering geheel naar uw eigen wensen

HÉT ADRES VOOR EEN COMPLEET FEEST!

Partyverhuur Ermelo is al jarenlang uw partner als het gaat om de verhuur van partytenten, meubilair, glaswerk, servies en apparatuur. Maar wist u dat wij ook een aantal partner hebben voor uw catering? Benieuwd naar onze partners? Kijk dan snel!

Alles geregeld met Partyverhuur Ermelo